20% Отстъпка за настанявания в периода 08.09.11 - 20.09.11 !!! - Важи само за нови резервации, считано от 24.08.11 !!!

РАЗПОЛОЖЕНИЕ: хотел Makryammos Bungalows се намира на брега на морето сред борова гора, на 2 км от пристанище Лименас и на 20 мин. пеша от курортно селище Макриамос. Плажът е пясъчен, чадъри и шезлонги – срещу заплащане.
В ХОТЕЛА: хотелът разполага с 216 бунгала в традиционен стил с двойни стандартни, суит и супериор стаи, основен ресторант, където се сервира закуска и вечеря на шведска маса, 2 бара – основен и бар на плажа, конферентна зала с капацитет 150 души.
СТАИ: всички стаи разполагат с балкон, баня с вана, климатик, хладилник, сешоар, сейф (срещу заплащане), телефон и телевизор. Двойните стандартни стаи са с размер 30 кв.м, на 100 - 250 м от плажната ивица, стаите Суит с изглед море са с размер 45 кв.м и се състоят от две отделни стаи – хол и спалня. Двойните стаи супериор са с размери 30 кв.м и са на разстояние 100 м от плажната ивица, с балкон с изглед към басейна или плажа.
СПОРТ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ: хотел Makryammos Bungalows предлага на своите гости басейн, водни спортове, тенис, пинг понг, плажен футбол, волейбол, баскетбол, джогинг, катерене и др. За децата - детски басейн, детска площадка, мини клуб, детегледачка (на запитване), анимация. 

Няма коментари: