Хотел без Име CLASSIC в Гранд хотел Варна за периода 06.07.11-21.07.11

Промоционални Last Minute цени за настанявания на All Inclusive Classic в периода 09.07.11 - 20.07.11 в Хотел 4/5* без Име в комплекс Гранд хотел Варна !!!

ЦЕНАТА включва: нощувка на база All Inclusive Classic - закуска, обяд и вечеря на блок маса, сладки,соленки и сандвичи; чай, кафе, български алкохолни и безалкохолни напитки – вкл. 24 часа на Лоби бара в хотела на настаняването; ползване на басейн, чадър и шезлонг около басейна на хотела на настаняването; билярд, тенис на маса; чадър и шезлонг на плаж “South Beach”; Изисква: носене на специална гривна; Услугите се предоставят в точно определено и предварително обявено време. За всички гости на съответния хотел – безплатно ползване на паркинга на хотела. хотелска застраховка, туристическа такса
Условия на промоцията:
  • Офертата не се комбинира с отстъпката за лоялни или корпоративни клиенти, и други промоции;Промоцията важи за резервации, направени на и след 05.07.11, до изчерпване на стаите по промоцията;
  • Валидна е при 2 и повече нощувки за престой в периода 06.07 – 21.07.11 вкл.;
    Плащане: 100% от сумата се заплаща до 2 дни след резервиране;
    Анулации: при анулиране след заплащане клиентът губи 100% от заплатената сума;
    Промени на датите на престой и продължителността на престоя се позволяват само в рамките на условията на промоцията и при налични места.
  • Настаняването се извършва в зависимост от възможностите за това в рамките на комплекса – в един от хотелите „Лебед”, „Долфин”, „Долфин Марина”, „Рубин” или „Гранд Хотел Варна”. Клиентите биват информирани за точния хотел на настаняване 2 дни преди датата на пристигане.
http://www.na-more.bg/tours/bulgaria/hotel_bez_ime_classic_v_grand_hotel_varna_za_perioda_06_07_11_21_07_11/

Няма коментари: